Kropsterapi

Jeg er i øjeblikket kropsterapeut studerende hos Totum, Skolen for Kropsterapi. Jeg tilbyder derfor Kropsterapi til elevpris, mens jeg er under uddannelse.

Pr 1/4-2024 stiger prisen fra elevpris til almindelig pris.

 

Kropsterapi ser krop og sind som en helhed, der hænger uløseligt sammen. Din psykiske og fysiske tilstand er forbundet og følelsesmæssige påvirkninger, som fx stress, sorg, vrede, angst og skam, kan sætte sig i din krop som smerte, spænding eller uro. Samtidig kan fysiske smerter påvirke din psykiske tilstand. Kropsterapi kan hjælpe kroppen med at restituere og genetablere en god balance mellem krop og sind.
Kropsterapien indeholder forskellige metoder, som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, let ledfrigørelse og guidet vejrtrækning.

 

Den kropsterapeutiske behandling tager afsæt i en kort snak om, hvad der fylder i dit liv lige nu og om hvor du evt. har smerter og spændinger. Herefter foregår behandlingen på en massagebriks, med dybdegående massage, pulseringer, zoneterapi og guidet vejrtrækning. Den guidede vejrtrækning er vigtig ift. at slappe af i kroppen, give slip på spændinger og finde ro i krop og sind.
Behandlingen afsluttes med en kort samtale om, hvilke tanker og følelser, der dukkede op i løbet af behandlingen.

OBS: Du bedes medbringe lagen og tæppe til behandlingen.

Kropsterapi er en effektiv behandlingstype, der bl.a kan behandle og/eller lindre disse fysiske og psykiske lidelser: